Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstmarkt 10 december

Lieve mensen,

Na twee stille jaren wordt de gezelligste kerstmarkt van de Krimpenerwaard op 10 december a.s. weer gehouden op ons eigen Kerkplein! Van 15.00 tot ca 18.30 uur zijn er gezellige kraampjes, lekkere warme drankjes en winterse hapjes, muziek en zang en leuke activiteiten voor de kinderen met een springkussen, enz enz. Zet de datum dus alvast in de agenda: 10 december vanaf 15:00 uur Kerstmarkt Ammerstol!

Na twee edities op de Ammerse markt zullen wij ook weer met onze verkoopkraam aanwezig zijn. We gaan mooie kerstdecoraties maar vooral ook kerststukken maken. Onze opbrengst gaat 100% naar de kerk, die hiervoor altijd een bestemming heeft. Zo wordt er momenteel gespaard voor de verbouwing van keuken en toiletgroepen in het Achterschip zodat deze ruimte nog aantrekkelijker wordt en nog beter benut kan worden voor allerlei activiteiten.

Wij doen heel graag een beroep op u voor de materialen. Is uw tuin aan een snoeibeurt toe? Wilt u dan aan ons denken? We komen gerust zelf met de snoeischaar in de aanslag om de takken te knippen als u dat prettig vindt.
We kunnen van alles gebruiken: mooi kerstgroen als dennentakken, blauwspar, conifeer, eucalyptus, skimmia rood en groen, rode en groene kornoelje takken, mos, hulst en andere bessentakken, struik klimop, olijfblad, mahoniablad, dennenappels, fijne rododendron, mooie appeltjes, pluimen, kaardebol, enz enz. Als u nog mooie potten of schalen of mooie ongebruikte kaarsen voor ons heeft, houden wij ons ook aanbevolen.

Tel: 0182-351806 of 06-20820984

Alvast hartelijk dank,
Geraldine, Yolanda, Rinie en Anita

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *