Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Kerstkraam was een succes

Nog maar net opgewarmd van de frisse en natte maar gezellige ochtendverkoop op het Kerkplein volgt het altijd spannende moment van het “geld tellen”. De hele week en al ver daarvoor stond in het teken van de kerststukken 😊. Tussen de spullen van de Rommelmarkt speuren naar kerstspullen en bloempotten en vazen, sorteren, groen verzamelen, de nodige basisartikelen aanschaffen, vrijwilligers benaderen voor op- en afbouw, fröbelen met van alles en het belangrijkste: bloemstukken maken.

In de schuur en op het pad van de familie Docters van Leeuwen is het dan één en al gezellige bedrijvigheid. Dit jaar extra handjes erbij, maar (ze wil natuurlijk echt niet genoemd worden) het merendeel van de stukken komt toch echt van de kundige en rappe handjes van Yolanda! Mag best gezegd worden!

Maar: we doen het samen! Samen sterk voor de Ammerse kerk is onze leus tenslotte! In de prachtige opbrengst ook weer de verkoop van de tafeltjes en vogelhuizen van Piet, van alles en nog wat van Arie, de kerstgrollebollen van Rinie, en diverse spulletjes die her en der gemaakt en geschonken zijn. Al met al was het een prachtige tot de nok toe gevulde kraam!

Heel veel dank ook aan alle mensen wier tuinen we hebben mogen snoeien voor mooi groen, de mannen die ons geholpen hebben met opbouwen en afbreken, de marktmensen voor de fijne samenwerking voor 1 dag, Feest comité voor lenen van de tent en tot slot iedereen die ons “los” heeft gemaakt door aankopen te doen. Heel veel dank aan iedereen!

Samen hebben we een geweldige opbrengst voor onze kerk gerealiseerd van……….€ 2080,00 !!!
Heel hartelijk dank iedereen en we hopen volgend jaar weer een beroep op iedereen te mogen doen, graag weer op de gezellige Ammerse kerstmarkt!
Namens ons een hele fijne, warme Kerstdagen gewenst.

Geraldine Rotteveel
Yolanda Docters van Leeuwen
Anita Timmerman

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *