Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Grenzeloos geliefd – Top 2000 dienst

Op zondag 16 februari a.s. is er weer een mooie muzikale dienst met als thema “grenzeloos geliefd”. Als rode draad loopt het prachtige Bijbelverhaal van Ruth door deze dienst. Een vastberaden vrouw, die durft los te laten. Haar eigen cultuur, haar familie en vrienden: ze geeft het allemaal op om mee te gaan met Naomi, naar Naomi’s volk en laat al haar zekerheden los. Ze moet een nieuw bestaan op bouwen in een vreemd land en doet haar uiterste best iets van de nieuwe situatie te maken.

Hoe actueel is het verhaal? Door oorlog en geweld verdreven uit hun land bevinden veel vluchtelingen zich in dezelfde situatie. Huis en haard en zelfs familie achterlatend, hun eigen leven op het spel zettend en dat van hun kinderen, slaan mensen op de vlucht. Hopend en vertrouwend op een beter leven, een veilig onderkomen, een toekomst!

Momenteel bereiden wij de dienst voor, zoeken passende muziek en teksten en de vaste muziekgroep met gastpianist Michiel Sonius oefent de liedjes. We hebben er weer reuze zin in en we hopen u allemaal te mogen begroeten! Noteer de datum alvast in de agenda: 16 februari om 10.00 uur!

Hartelijke groet,

Ds. Roel, Tineke, Sebastiaan, Liselotte en Anita

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *