Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Goede berichten

Beste mensen,

Deze keer allemaal goede berichten!

We hebben weer gezongen in de kerk. Weliswaar alleen maar 2 of 3 coupletten van het slotlied, maar toch, het begin is er. We volgen hierbij de richtlijnen van de PKN. We hopen dat we snel weer alle liederen kunnen zingen. Het lijkt de goede kant op te gaan.

Zondag, 13 juni hebben we voor het eerst dit jaar koffiegedronken na de dienst. De vrijwilligers van de koffie dienst, dank, het was weer prima verzorgd. Ongeveer 25 mensen waren er. “Wat heb ik dit gemist. Wat ben ik hieraan toe! Wat heerlijk en zelfs met een stroopwafel.” Dit zijn enkele van de reacties die ik hoorde. Het was goed te zien dat mensen weer gezellig met elkaar konden praten. Zelfs dominee Maas bleef omdat hij het koffiedrinken sfeervol vond.

De Cirkel (een groepje vrouwen) heeft ’s middags elkaar ook weer ontmoet. Ook hier was iedereen blij.

Nog meer goed nieuws. José Bos gaat de taak van Marry Burger overnemen. Voor het jaar 2022 gaat Jose dan gastpredikanten vragen voor te gaan in onze kerk. Marry, hartelijk bedankt dat jij dit werk al die jaren hebt gedaan. We zijn je zeer dankbaar. José, wat fijn dat jij deze taak op je neemt. We wensen je veel succes.

U bent van harte welkom bij de diensten en bij het koffiedrinken. Het aanmelden moet helaas nog wel. Ook mondkapjes zijn nog steeds verplicht, zelfs als u al 2x bent ingeënt bent. Blijf gezond!

Hartelijke groeten,

Rudy Bieleveld (preses)

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *