Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Gemeenteavond over de kerkvloer op 19 februari

Dinsdag 19 februari organiseren wij een gemeenteavond met als onderwerp de vloer. Het plan hoe wij dit gaan uitvoeren komt ter sprake, de keuze van de kleur van de vloer zal aan de orde komen, net als de wijze waarop dit plan gefinancierd gaat worden. Ook al gaat het om een groot bedrag, toch willen wij veel taken zelf doen en daar hebben wij vrijwilligers voor nodig. Daarnaast zullen we ook stil staan bij het houden van onze kerkdiensten, die gedurende deze periode in het ZanenHuis zullen plaatsvinden. De avond begint om 20.00 uur in het Achterschip.

In het overleg van de Kerkrentmeesters is besloten dat de basistarieven voor huur en gebruik van de kerk en/of Achterschip en Jeugdruimte met € 5,- verhoogd zullen worden. Het zal u niet ontgaan maar alle kosten stijgen. Alleen al voor de energie gaan wij van €240,- per maand naar € 280,- per maand.

Langzaam maar zeker zie ik dat er meer mensen gebruik gaan maken van collectebonnen. Het is voor u handig en voor ons als kerk is het minder duur. U kunt gerust bonnen via de bekende RABO rekening bestellen, als u maar vermeldt welke bonnen u wilt; € 20,-, € 40,- of € 60,-.

Herman van Amerongen

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *