Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Enkele filmlocaties en passages onthuld van de Ammerse Passion

Vooruitblik op onze Passion dienst op 25 maart a.s. om 10.00 uur! Zo maar een paar filmlocaties en passages…

We staan aan het begin! Iedereen is blij, vrolijk en vol verwachting! Jezus komt in hun stad, nu gaat het gebeuren!

Op een geheime plaats houdt Jezus het Pesachmaal met zijn vrienden. Pesach het feest van bevrijding uit slavenland, Pesach het feest van de lente, van vreugde en van eten en drinken. Maar wie hier aan tafel zitten zijn stil en bedrukt.

Petrus antwoordt: “ik geef mijn leven voor jou als het moet. ”Petrus”, zegt Jezus, “voordat de haan kraait, zul jij drie keer gezegd hebben dat jij mij niet kent.”

“Jij hoort toch ook bij die Jezus?” ”Helemaal niet”, zegt Petrus, “wie is die Jezus?”

Eerdaags verschijnt een heuse filmploeg in ons dorp, RTV Krimpenerwaard verleent medewerking aan onze dienst en zij zullen op o.a. deze locaties alle scenes filmen en de dienst zelf ook. Deze scenes worden verweven in ons passie verhaal en getoond tijdens de passiondienst. Alle rollen zullen worden gespeeld door zo maar mensen uit onze gemeente, super leuk dus. Er is live muziek, de dienst wordt gevuld met alleen nederlandstalige nummers, de kinderen van de zondagsschool verlenen ook hun medewerking, het is dus een dienst voor jong en oud! Het lijdensverhaal wordt op een hele begrijpelijke manier verteld.

Graag nodigen wij iedereen uit, kerkelijk maar zeker ook niet kerkelijk, om deze bijzondere vertelling te komen mee beleven. Onze eigen Ammerse versie van The Passsion! Nodig dus vrienden, familie en bekenden uit, fijn als de kerk lekker vol zit.
Bent u erbij?

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *