Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Eindejaarscollecte 2018: “Een goed gesprek”

Eind december kunt u onderstaande brief in de bus verwachten. Vriendelijk verzoek deze goed te lezen.

Laat ieder zoveel geven als hij/zij zelf besloten heeft, zonder tegenzin of dwang, want God heeft lief wie blijmoedig geeft.

(Naar 2 Korintiërs 9,7)

 

Lieve mensen rondom de kerk van Ammerstol,

We praten heel wat af, ook in de kerk. We hebben het over van alles en nog wat. Maar wanneer is een gesprek een goed gesprek? Als er interesse, tijd en aandacht voor elkaar is. Als we onze zekerheden en twijfels kunnen delen. Als er sprake is van een échte ontmoeting. ´Een goed gesprek´ is het jaarthema van de Protestantse kerk en wij sluiten daar graag bij aan.

Als kerkenraad hopen we dat onze gemeente ook in het nieuwe jaar een plek van ontmoeting is. Een plek waar we met God, elkaar en anderen in gesprek gaan over wat ons bezighoudt. We doen dat bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten voor verschillende groepen, zoals de Peuterdienst, zondagsschool, ’t eetcafe voor de jeugd, voor gesprekskringen, koffie na de dienst en Koffie Achterom op vrijdagmorgen. Door bezoekwerk en door diaconaal betrokken te zijn bij mensen die het minder hebben, dichtbij en ver weg. Door op zondag samen ons geloof te vieren en op verschillende momenten in het jaar speciale diensten te organiseren zoals de Passiondienst, Top 2000 dienst, Gedachtenisdienst en de Kerstnachtdienst.

Om al deze activiteiten mogelijk te maken en om de kerk als gebouw te onderhouden zijn wij afhankelijk van uw bijdragen. Daarom vragen we u aan het eind van dit jaar om een extra gift, zodat we al ons mooie werk in het nieuwe  jaar kunnen voortzetten.

Met uw gift draagt u bij aan een gemeente waar mensen elkaar écht kunnen ontmoeten.

Het bijgevoegde envelopje wordt bij u opgehaald.

Desgewenst kunt u uw bijdrage ook overmaken op rekeningnummer NL96RABO0307313727 t.n.v. Kerkvoogdij Hervormde Gemeente Ammerstol.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en steun!

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze collecte of over de bestemming, neemt u dan contact op met één van onze kerkrentmeesters. Voor namen en telefoonnummers zie de website: kerkvanammerstol.nl

 

Wij wensen u allen goede kerstdagen en een liefdevol 2019 toe.

 

Namens de kerkrentmeesters Gemeente rond de Kerk van Ammerstol,

Erna de Lange

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *