Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Eetcafé jeugd 12-18 jaar: dollen en delen

Vanaf het begin van ’t Eetcafé is Nel Rabouw betrokken geweest als begeleidster. Nu Nel heeft aangegeven te willen stoppen, zodat er weer tijd vrij komt voor iets anders waar ze graag haar energie in steekt. We hebben tijdens de overstapdienst op 3 juni afscheid van haar genomen met een bloemetje en met een door de jeugd gemaakt afscheidsbordje.

Ook heeft ’t Eetcafe Melanie en Daniel van harte welkom geheten met de overhandiging van een welkomstbordje nadat zij afscheid namen van de zondagsschool en over een zebrapad de oversteek maakten op weg naar hun volgende avontuur. We zijn benieuwd naar hun verhalen over de middelbare school na de zomer!

Iedere 2e vrijdag van de maand is ’t Honk – de bovenverdieping van ’t Achterschip achter onze kerk – gereserveerd voor de jeugd van 12 tot ongeveer 18 jaar (middelbare school jeugd).

Van 18.00u tot 20.00u. wordt er met elkaar gekookt, gelachen, gegeten, gedold en er worden belevenissen gedeeld.
Aan tafel ontstaan fijne ongedwongen gesprekken. Meedoen staat vrij. Als het een keer niet uitkomt om er bij te zijn is dat geen probleem. Middels de Kookapp houden we elkaar op de hoogte wie er aanwezig zijn, wie er verzint wat er klaargemaakt gaat worden en wie de boodschappen doen. 😉

2 ½ jaar geleden zijn we gestart met 7 kinderen en inmiddels telt ’t Eetcafé alweer 12 kinderen, die ook regelmatig een vriend of vriendin meenemen zodat we in wisselende samenstellingen soms met 3 maar ook rustig met 9 kinderen aan tafel zitten.

De leiding bestaat afwisselend uit ds. Roel, Carola den Hartog, Liselotte Lakerveld en Erna de Lange. De deelnamekosten bedragen €2,50 per keer. De eerstvolgende datum van ’t eetcafé valt op vrijdag 14 september 2018. ’t Eetcafé staat open voor alle jeugd die het fijn vindt om met elkaar te eten en belevenissen te delen. Vind je het leuk om een keertje mee te komen doen neem dan gerust even contact op met Erna via telefoonnummer 353472.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *