Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Eerste weken in Ammerstol

Beste gemeenteleden, op het moment dat ik dit schrijf, ligt de kerstvakantie net achter ons en ben ik mijn eerste kerkenraadsvergadering in Ammerstol aan het voorbereiden. Wat was het fijn om Kerst met u te mogen vieren, aanwezig te zijn bij het kinderkerstfeest (wat veel kinderen!) en het kerstdiner in het Zanenhuis. Het was ook goed om na deze intensieve weken van intrede, kennismaking en Kerst even vakantie te hebben.
Maar toen we gisterochtend weer in de kerk waren voor de kerkdienst, merkte ik ook dat het al vertrouwd begint te voelen. De kerk, maar zeker ook u, alle gemeenteleden. Het zal nog wel even duren eer ik iedereen ken, maar het is fijn om steeds meer mensen te leren kennen. Op dit moment ben ik, zoals onze voorzitter vorige keer al in haar stukje schreef, bezig met het crisispastoraat en ga ik een begin maken met het bezoeken van de gezinnen. De bezoeken aan de kerkenraadsleden zet ik voort en ook hoop ik deze week aan te sluiten bij Koffie Achterom en de Eetclub.
Mocht u behoefte hebben aan contact, schroom dan niet om dat Jannie of Rudy te laten weten.

Met een hartelijke groet, en graag tot ziens!
ds. Anne ter Schuur

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *