Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Ds. Roel Braakhuis met emeritaat

Beste mensen,

Op 5 september a.s. is het zover. Onze predikant, Ds. Roel Braakhuis, die vanaf februari 2012 in ons midden is, gaat dan met emeritaat.

Ter gelegenheid hiervan is er op zondag 5 september om 10.00 uur een besloten afscheidsdienst. In deze dienst zal Roel worden losgemaakt van de gemeente door de classispredikant ds. Julia van Rijn.
Graag zouden wij natuurlijk alle gemeenteleden en andere belangstellenden willen uitnodigen deze dienst bij te wonen. Helaas is dit vanwege de coronaregels niet mogelijk. Gelukkig is het wel mogelijk de dienst via de livestream te volgen.

Natuurlijk wordt iedereen die dat wil, in de gelegenheid gesteld persoonlijk afscheid te nemen. In de namiddag, van 15.00 tot 17.00 uur, is hiervoor de gelegenheid in Het Gebouw, onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij een afscheid hoort natuurlijk ook een cadeau. De afgelopen weken heeft u hiervoor een bijdrage kunnen doen in de collectebus in de kerk. Als u hiervoor niet in de gelegenheid was, kunt u uw bijdrage nog storten op de rekening van de kerkvoogdij NL96RABO0307313727, onder vermelding van “cadeau Roel”.

Hartelijke groet,
Namens de kerkenraad,

Jannie van den Oever (jannievdoever@ziggo.nl / 0652153040) of
Tineke van Santen (tinekevansanten@ziggo.nl / 0620130890)

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *