Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Delen en dollen begint weer op 14 september

Iedere 2e vrijdag van de maand is ’t Honk – de bovenverdieping van ’t Achterschip achter onze kerk – gereserveerd voor de jeugd van 12 tot ongeveer 18 jaar (middelbare schooljeugd).

Van 18.00 tot 20.00 uur wordt er met elkaar gekookt, gelachen, gegeten, gedold en er worden belevenissen gedeeld. Aan tafel ontstaan fijne ongedwongen gesprekken.

Meedoen staat vrij. Als het een keer niet uitkomt om er bij te zijn is dat geen probleem. Middels ‘de kookapp’ houden we elkaar op de hoogte wie er aanwezig zijn, wie er verzint wat er klaargemaakt gaat worden en wie de boodschappen doen ;-).

Tweeëneenhalf jaar geleden zijn we gestart met 7 kinderen en inmiddels telt ’t Eetcafé alweer 12 kinderen, die ook regelmatig een vriend of vriendin meenemen zodat we in wisselende samenstellingen soms met 3 maar ook rustig met 9 kinderen aan tafel zitten.

De leiding bestaat afwisselend uit ds. Roel, Carola den Hartog, Liselotte Lakerveld, Greet Jongkind en Erna de Lange.
De deelnamekosten bedragen €2,50 per keer.

De eerstvolgende datum van ’t eetcafé valt op vrijdag 14 september 2018.
’t Eetcafé staat open voor alle jeugd die het fijn vindt om met elkaar te eten en belevenissen te delen. Vind je het leuk om een keertje mee te komen doen neem dan gerust even contact op met Erna via telefoonnummer 353472 of 06-12334446.

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *