Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

De vloer eruit?

Al lange tijd ergerden wij (de kerkvoogdij) ons aan de opstaande rand van de houten vloer in het midden van de kerkzaal en de staat van de vloerbedekking ernaast. Het vervangen van de vloerbedekking zat al wel in de planning, maar de houten vloer vervangen…? Dat zou een te kostbare operatie worden. Onder de houten vloer zit namelijk alleen een laagje stampbeton. Het verwijderen van de houten vloer zou betekenen dat de hele vloer opgebroken moet worden en dat willen we wel, maar ja…. de centen daarvoor hadden we niet.

Totdat er een anonieme gever kwam. Die wilde graag een gulle bijdrage geven, mits die bestemd zou worden om de vloer te vervangen. Aangezien er al ontzettend veel mensen
gestruikeld zijn over de opstaande rand van de houten vloer denken wij dat alle kerkgangers blij zullen zijn als de vloer eruit is (mits daar natuurlijk wel iets moois voor terugkomt). Omdat de kerkvoogdij enkel maar de beheerder van de stoffelijke zaken is namens de hervormde gemeente willen we het vervangen van de vloer graag met jullie bespreken. Op 8 maart organiseren we daarom een gemeente-avond om onze eerste plannen met jullie te delen en jullie ideeën hierover te horen. De gemeente avond begint om 20.30, na de repititie van de cantorij. Tot donderdag 8 maart (20.30)!

De kerkvoogdij

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *