Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

De reis gaat naar Malta

Lieve reislustige mensen,

Vol enthousiasme is het ons gelukt een interessante reis samen te stellen om straks weer mooie en waardevolle dagen met elkaar te gaan beleven. De keuze is dit keer gevallen op Malta, het eiland waar Paulus schipbreuk heeft geleden. Een eiland vol geschiedenis van de oudheid tot nu toe. Malta is een eiland in de Middellandse Zee op de route van Griekenland/Egypte naar Italië en met name Sicilië en Rome. Alle volkeren die er kwamen hebben er hun sporen nagelaten. Een interessant eiland. Wij verblijven in één en hetzelfde hotel gedurende de reis.

Het kiezen van de bestemming en de reisperiode was best moeilijk voor ons, omdat wij ook te maken hadden met een “gunfactor”. Maar er zijn toch punten, waarbij wij bij een reis met een grote groep deelnemers rekening moeten houden. Onze keuze was gevallen op het vertrek op 15 mei. Alles was geregeld en toen gooide de Rommelmarkt roet in het eten. Maar door gezamenlijk overleg kwamen wij eruit. Rommelmarkt een week vroeger en wij 6 dagen later.

Het is gelukt de reis te verplaatsen naar de andere datum zonder extra kosten gelukt. Wij gaan nu dus op reis van 21 tot 29 mei 2019 naar Malta. Een dag langer, omdat er anders een dag wegvalt i.v.m. een reisdag.

Er is plaats voor niet meer dan 30 reizigers.

Op dinsdag 9 oktober om 20 uur wordt er een informatieavond gehouden in het Achterschip.

We hopen, dat jullie even enthousiast zullen zijn als wij.

 

Groetend,

Roel Braakhuis, Gonnie Visser en Cock Herreveld

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *