Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Bonhoeffer 75 in Culemborg

Op 9 april a.s. is het 75 jaar geleden dat Dietrich Bonhoeffer is geëxecuteerd. In zijn leven, en in de jaren daarvoor in de gevangenis, schreef hij naast zijn beroemde brieven ook gedichten en een aantal gebeden. Die gedichten en gebeden zijn de inspiratie voor het project “Bonhoeffer 75”. Op zaterdag 13 april 2019 is er van 12.00 – 15.00 uur in de Grote of Barbarakerk (Grote Kerkstraat 2) in Culemborg de bijeenkomst “BONHOEFFER 75: presentatie van het werkboek”. Aanmelding is niet nodig, toegang is vrij. De Barbarakerk is goed bereikbaar met de trein (elke 15 min. de trein Utrecht / Den Bosch. Parkeren kan op het Sint Jans Kerkhof (2 Euro voor de hele dag).

12.00 uur: Inloop, muziek, informatie.

13.00 uur: Aanvang presentatie

Categories: Geen categorie

1 reply

 1. Geachte heer/mevrouw,

  N.a.v. bovenstaand artikel wil ik bij u graag onder de aandacht brengen dat op zondagmiddag 28 april a.s. om 14.30 uur in de Vredehorstkerk te Hoogeveen D.V. een uitvoering plaats vindt van het Liedoratorium “Dietrich Bonhoeffer” van de componist Matthias Nagel.

  Twee koren uit Hoogeveen en Borger zijn de uitvoerenden met begeleiding van een ensemble bestaande uit strijkers,blazers, slagwerk, piano en orgel. Tussen elk gezongen deelt is een spreker die de verhaallijn over zijn leven volgt.

  Voor meer info kunt u mij altijd benaderen.

  Hoogachtend,
  Ronny Weijs (dirigent)
  038-3868468 / 06-21493454
  weijs.r@home.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *