Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Bericht vanuit het Interkerkelijk Beraad Bergambacht

Mochten wij vorig jaar nog onze jubileumuitvoering IKB 50 jaar houden, zo staan ook wij dit jaar voor een grote uitdaging. Lang is nagedacht en gebrainstormd over het wel of niet doorgaan van de Volkskerstzang. Duidelijk was en is dat wij u allen niet live kunnen ontvangen. En dat betreuren wij zeer. In samenwerking met de Ontmoetingskerk in Bergambacht is een mooi compromis gevonden. Ook wij gaan digitaal ! En wel op maandagavond 14 december aanstaande. Wij hopen u allen te mogen ontmoeten in een online dienst om 20.00 uur. Deze zal zeker worden uitgezonden via YouTube, Ontmoetingskerk Bergambacht. Heeft u een smart tv is dit gemakkelijk via de app te doen. Ook via tablet of telefoon kunt u ons volgen.

Op dit moment kunnen wij nog niet met zekerheid aangeven of de dienst ook via RTV Krimpenerwaard te volgen zal zijn. Hierover volgt nader bericht.

Tijdens de dienst zal een digitale collecte gehouden worden, welke ten goede komt van het diaconale werk binnen onze gemeentes. Ook hier kampen inwoners met de gevolgen van Corona en hopen wij een klein beetje te mogen bijdragen door uw gift.

Bent u er ook weer bij dit jaar ?

Hartelijke groet namens het IKB, Marian van Veen

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *