Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Alle bijeenkomsten afgelast tot en met 6 april

In verband met het coronavirus heeft het kabinet maatregelen getroffen die ook onze gemeente raken. De kerkenraad heeft besloten, gelijk aan het advies van de PKN en de burgemeester, om alle bijeenkomsten tot en met 6 april af te lasten. Er zijn geen kerkdiensten op 22, 29 maart en 5 april en ook de gesprekskring Bergambacht van 18 maart, alle vastenmaaltijden, het Paaskaarsen maken en de repetities van de cantorij gaan niet door. Tot en met 6 april is er ook geen Koffie Achterom.

Ds. Márti Tüski heeft haar preek voor 15 maart op papier gezet en die is op de website te lezen. Ook ds. Roel Braakhuis zal zijn preken op schrift op de website laten zetten. Hetzelfde is gevraagd aan ds. Wim de Bruin.

Door deze maatregelen zullen wij elkaar de komende weken niet ontmoeten op plekken waar wij dat wel gewend waren. Dat contact zullen wij missen. Toch wil de kerkenraad goed op de hoogte blijven hoe het met u en iedereen gaat en wellicht hebt u zelf behoefte aan contact. U kunt altijd de leden van de kerkenraad en de predikant bellen, mailen of appen. Wij horen graag van u. De contactgegevens vindt u op de website.

De meeste gemeenteleden zullen dit bericht wel ontvangen, maar als u weet dat iemand geen mailadres heeft, wilt u dan dit bericht doorgeven?

De kerkenraad.
Jannie van den Oever, preses
Leo van Veen, scriba
Ds. Roel Braakhuis

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *