Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Afscheid en bevestiging via livestream

In de vorige Nieuwsbrief hebben we al gemeld dat Jannie van den Oever per 1 januari dit jaar afscheid neemt als lid van de kerkenraad en preses (= voorzitter). We kunnen door de coronamaatregelen helaas niet bijeenkomen in de kerk aanstaande zondag 10 januari. We kunnen echter wel bijeenkomen via de livestream op Youtube. Niet ideaal, maar we leven nu eenmaal in een tijd van voortdurend aanpassen om de corona-epidemie in te perken.

Wellicht is het mogelijk om op een later moment dit jaar op een feestelijke manier met elkaar op deze gebeurtenis terug te kijken. Dat kan natuurlijk pas als we weer samen naar de kerk kunnen. Voor wie nu wat van zich wil laten horen, dat kan rechtstreeks naar Jannie, of via de scriba, via bekende kanalen als e-mail of telefoon

In de kerkdienst van 24 januari 2021 zullen de nieuwe ambtsdragers worden bevestigd, te weten Greet Jongkind als diaken en Hennie Blom als kerkrentmeester. Verder zal Jenneke de Hoop een bijdrage gaan leveren aan de taak van de diakenen in de eredienst. Ook deze dienst zal als livestream op Youtube aangeboden worden.

De livestream is te volgen via Livestream kerkdienst 10 januari

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *