Gemeente rond de kerk van Ammerstol

Het gezicht en de informatiebron van onze gemeente op het internet

Rommelmarkt ophaalschema

Op zaterdag 21 mei 2022 start de gezelligste rommelmarkt van de Krimpenerwaard om half tien in de ochtend en eindigt om 13:30 uur. Op de dag zelf kunt u, behalve veel spullen kopen, ook genieten van vrolijke muziek van de Zalmvissers en lekker eten en drinken. Mooi weer kunnen we niet garanderen, gezelligheid wel!

De spullen, die u hiervoor beschikbaar heeft, zullen volgens onderstaand schema huis aan huis in uw straat opgehaald worden vanaf 18:30. Zet het indien mogelijk kort van tevoren aan de straat, dat voorkomt meenemen door anderen.

Hebt u kleine goederen mee te geven, wilt u deze dan verpakken in een doos, kistje of (vuilnis)-zak? Graag ook spullen die bij elkaar horen, bijvoorbeeld een stereo met losse boxen, bij elkaar in een tas of doos aanleveren. Computers, beeldschermen, die oude tv’s met een bult aan de achterkant, zitbanken en matrassen worden niet meegenomen, ze blijken in de praktijk onverkoopbaar. Grof vuil wordt natuurlijk ook niet meegenomen.
U helpt de ophalers enorm, als u de spullen alvast klaar zet.

We zoeken nog een paar verkeersregelaars, voor een paar uur in de ochtend. Ook verkopers, ophalers, uitzoekers, uitruimers (vanaf zaterdagochtend half zes) een aanvegers (vanaf 13:30, graag zelf een bezem meenemen) kunnen we goed gebruiken. Neem contact op met één van de leden van de Rommelmarktcommissie.

De rommelmarktcommissie doet ook een beroep op mensen die een cake willen bakken (of appeltaart of zoiets, wij lusten alles en laten ons ook graag verrassen). Deze cake zal dan tijdens de rommelmarkt worden aangeboden bij een kopje koffie of thee. De cake graag op vrijdag 20 mei in de loop van de middag aanbieden in de kerk.

Met dank en vriendelijke groeten van de Rommelmarktcommissie:
Nard van Gent, 06-52778436; Nico Mouris, 06-33903581; Nico van der Kraan, 06-48133308, Yolanda Docters van Leeuwen – Oskam, 06-12950306, Ron Verschoor 06-51327626

Tot ziens op zaterdag 21 mei!

Categories: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *